Werken bij Expoteam

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een

Administratief medewerker (M/V, 12 uur per week)
Als administratief medewerker binnen Expoteam ben jij onderdeel van een klein administratief team. Je ondersteunt in deze rol het hoofd administratie en incidenteel het hoofd personeelszaken en de directie. Je bent medeverantwoordelijk voor het debiteuren- en crediteurenbeheer en het maken en inboeken van facturen. Jij verzamelt, controleert, wijzigt, archiveert en verwerkt diverse gegevens. Je verwerkt de inkomende en uitgaande post en bent verantwoordelijk voor interne bestellingen. Daarnaast boek je creditcard mutaties en lees je de dagkoersen via valutatools in. Ook ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van projecten in Exact en zul je betrokken worden bij interne projecten om zo onze processen en systemen verder te optimaliseren.

 

Over jou
Jij bent iemand die goed kan schakelen tussen verschillende taken en systemen. Deadlines houd je scherp in het oog en je weet de juiste prioriteiten te stellen. Je bent klantvriendelijk, positief en houdt betrokken partijen graag op de hoogte van jouw werkzaamheden. Waar nodig stem je af met je leidinggevende, maar je werkt veelal zelfstandig. Je bent daarnaast accuraat, communicatief vaardig en enthousiast. Je bent leergierig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse (Duits is een pré) taal in woord en geschrift en hebt sterke communicatieskills.

 

Je beschikt over

- Mbo werk- en denkniveau (financieel-administratieve richting);

- Kennis van Exact en Excel;

- Minstens twee jaar werkervaring op financieel-administratief gebied.

 

Wie zijn wij?
Expoteam is een internationaal standbouwbedrijf dat high quality en indrukwekkende projecten ontwerp, bouwt en plaatst in binnen- en buitenland. Dit doen we met een team van gedreven en ervaren medewerkers; oplossingsgericht en met oog voor kwaliteit. Wij ontzorgen onze klant gedurende het hele project, van ontwerp tot oplevering. We werken met ons hele team naar prachtige, exclusieve beursstands toe en zijn daar trots op. Er heerst een informele sfeer, waarbij flexibiliteit in invulling en ontwikkeling wordt geboden. Expoteam is aangesloten bij de CAO Tentoonstellingsbedrijven met prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring.

 

Collega worden?
We zijn benieuwd naar jouw motivatie en ervaring (CV of LinkedIn profiel). Deze kun je delen via emailadres: info@expoteam.nl. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Vragen over de sollicitatieprocedure of de functie kun je stellen aan onze operationeel directeur Romayke Kleinlugtenbeld, te bereiken via +31621301544.