Skip to content

Over Expoteam

Sinds 1998 is Expoteam een partner bij de bouw van uw beursstand

Wilt u aanwezig zijn op een beurs in Hardenberg, Hannover, Las Vegas of in Singapore?

Voor Expoteam geldt bij elke opdracht: YOUR EXPO, OUR TEAM.

Expoteam bereidt uw beursstand grondig voor, verzorgt het projectmanagement en is verantwoordelijk voor de bouw tot het kleinste detail. Uw beurs is de plek waar U wilt schitteren. Ons team van experts helpt daarbij.

Voordelen van Expoteam op een rij:

  • Onderscheidend
  • Kwalitatief
  • Snel
  • Betrouwbaar
  • Klantgericht
  • Flexibele samenwerking

Door de ruime ervaring van ons complete team weten wij als geen ander wat er van ons gevraagd wordt en nemen wij uw werk en rompslomp uit handen, zodat u zich volledig kunnen concentreren op uw eigen taken.

Ca. 75% van de stands die Expoteam bouwt staan op beurzen in het buitenland. Onze organisatie bedient zowel Nederlandse als een groot aantal buitenlandse klanten en heeft daardoor zeer veel ervaring met internationale beurzen. Jaarlijks worden meer dan 10 stands gebouwd in Amerika en Canada.

Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak plannen, neem dan contact met ons op.

 

Expoteam is aangesloten bij brancheorganisaties

Wij zijn lid van IFES (International Federation of Exhibition and Event Services).

IFES vertegenwoordigt meer dan 250 bedrijven van over de hele wereld. Elk van deze bedrijven heeft de IFES gedragscode ondertekend – een soort grondwet die de samenwerking binnen het hele netwerk regelt. U bent daarom bij ons verzekerd van een professionele samenwerking waarbij hoge kwaliteitsnormen worden gehandhaafd. Een toegevoegde waarde waarmee Expoteam aantoont dat uw opdracht de aandacht krijgt die het verdient.

 

Wij zijn lid van CLC-VECTA.

Het CLC-VECTA netwerk is een sterk netwerk van ruim 200 leden in de beurzen en evenementenbranche die bereid zijn met elkaar te investeren in samenwerking, onderzoek en kennisdeling. Ook voor dit netwerk geldt dat de leden een gedragscode naleven.

 

De hectiek binnen een standbouwbedrijf kan zorgen voor stress bij de medewerkers. In het voorjaar van 2017 is gestart met een Europees subsidietraject “Duurzame inzetbaarheid van medewerkers”.  Dit project heeft de volgende titel gekregen: “Van Stress naar gezamenlijk Succes“. Voor de begeleiding van dit traject is een Europese subsidie verstrekt.

Scroll To Top