Over Expoteam


Uw bedrijf tentoonstellen op een beurs in Hardenberg, Hannover, Las Vegas of zelfs Singapore? Expoteam is sinds 1998 uw partner bij de bouw van een beursstand, waar ook ter wereld.

Expoteam bereidt uw beursstand grondig voor, verzorgt het projectmanagement en is verantwoordelijk voor de bouw tot het kleinste detail. Uw beurs is de plek waar u wilt schitteren en onze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat u uw beursdoelstellingen behaalt.

YOUR EXPO, OUR TEAM:

  • Onderscheidend
  • Standbouw op maat
  • Duurzaam materialengebruik
  • Klantgericht en flexibel

Dankzij de ruime ervaring van ons team zijn wij bekend met alle facetten van de standbouw. Expoteam ontzorgt u in de standbouw van A tot Z.

Expoteam bedient naast Nederlandse ook een groot aantal buitenlandse klanten en heeft daardoor ruime ervaring met internationale beurzen. Ook bouwt Expoteam jaarlijks tientallen stands in Amerika en Canada.

Het bedrijf werkt nauw samen met Exposupply, wat ook onderdeel is van Expo Group BV.

Vanzelfsprekend kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.


Lidmaatschap brancheorganisaties

 

Expoteam is lid van IFES (International Federation of Exhibition and Event Services).

IFES vertegenwoordigt meer dan 250 bedrijven uit de hele wereld. Elk van deze bedrijven heeft de IFES-gedragscode ondertekend; een soort grondwet die de samenwerking binnen het hele netwerk regelt. Als een IFES-partner de klant van een ander lid bedient, is zowel de klant als het lid verzekerd van een professionele behandeling waarbij de hoogste kwaliteitsnormen worden gehandhaafd. Een toegevoegde waarde die moeilijk te evenaren is.

 

 

Het CLC-VECTA netwerk is een overkoepelende branchevereniging met een netwerk van ruim 250 leden die bereid zijn met elkaar te investeren in samenwerking, onderzoek en kennisdeling.

CLC-Vecta helpt ondernemers zoals Expoteam in hun bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering, en ondersteunt bedrijfsuitvoering met bijeenkomsten, whitepapers, onderzoeksrapporten, beleidsmatige ondersteuning en advies.