Een beursdeelname, het kan weer!

 

Ons geduld werd sterk op de proef gesteld, maar 1 juli was het dan eindelijk zover. Mensen mogen -na een gezondheidscheck gedaan te hebben- weer in grote getalen samenkomen op beurzen.

Fijn dat beursdeelname weer een mogelijkheid is, maar is het nu wel slim om te gaan? Staan er straks geen lege plekken in de beurshal? Komen de bezoekers die u graag ontvangt wel naar de beurs toe?

Terechte vragen. Het bijwonen van een (vak)beurs met een stand is voor een bedrijf vaak een luxepositie en het zou zonde zijn als deze niet helemaal slaagt. Toch willen we u bemoedigen om weer deel te nemen aan beurzen met uw bedrijf om de volgende redenen.

 

Protocol

Om vakbeurzen veilig te organiseren is er in april door de vakbeursbranche een protocol opgesteld. Hierin staat op welke manier vakbeurzen de veiligheidseisen vanuit het RIVM en de Overheid waarborgen tijdens een evenement. Tevens is er een toolbox ontwikkeld om de richtlijnen direct bij de hand te hebben en gemakkelijk op te volgen.

 

Tegemoetkoming

De Overheid stimuleert beursdeelname door een tegemoetkoming beschikbaar te stellen. MKB-ondernemers die voldoen aan bepaalde voorwaarden kunnen hier aanspraak op maken. Op deze pagina staat verdere uitleg over wat de tegemoetkoming inhoudt.

 

Expoteam staat voor u klaar

Bij ons kriebelt het om weer stands te bouwen. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in de branche en we helpen u graag om van uw beursdeelname een succes te maken. U kunt bij ons vrijblijvvend een offerte opvragen, of bellen via 038 820 0398