Expoteam kiest voor duurzame standbouw

 

Expoteam werkt al ruim 7 jaar met het modulaire standbouw systeem van Aluvision. Dit systeem is een investering geweest waar zowel Expoteam als de eindgebruiker van profiteren. U leest hier meer over alle voordelen die het modulaire systeem met zich meebrengt.

Alles-in-één

Het modulaire standbouw systeem kent diverse eigenschappen die zeer gunstig zijn voor zowel standbouwer als opdrachtgever. Allereerst is een snelle op- en afbouwtijd gegarandeerd dankzij een klik-en-klaar oplossing. De uitstraling laat zich hier niet door beperken; rechte vormen, gebogen wanden, geïntegreerde video-walls of lightboxes vallen allemaal binnen de mogelijkheden. Het systeem kan volledig worden afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Duurzame toekomst
Wanden, kit, verf, schroeven, nagels; bij traditionele houtbouw wordt na afloop van een beurs veel materiaal weggegooid. Een modulair standbouw systeem als Aluvision is gericht op hergebruik en is lichtgewicht. Dit zijn beiden factoren die de CO2 uitstoot beperken. Expoteam heeft de afgelopen jaren grote investeringen gedaan om het grootste deel van de beursstands te kunnen bouwen met dit modulaire systeem en heeft o.a. op deze manier haar ecologische voetafdruk sterk verkleind.

Complementaire materialen
Om optimaal te kunnen inspelen op de wensen van de klanten, is in een heel aantal gevallen een combinatie nodig van de traditionele houtbouw en modulaire standbouw. Expoteam heeft aan de basis gestaan voor het grote succes van de hoogglans vloer- en wandpanelen dat door de zusterorganisatie Exposupply wordt geleverd aan standbouwbedrijven door heel Europa. De wandpanelen zijn zo ontwikkeld dat ze volledig zijn afgestemd op de afmetingen van de modulaire frames. Hiermee krijgen de beursstands een kwaliteitsuitstraling waar zowel Expoteam als haar klanten trots op kunnen zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de stand van ITM Group.

Duurzaamheid, hergebruik van materiaal, kwaliteit, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn kernwaarden van Expoteam die met dit modulaire systeem prima zijn te verwezenlijken. Aluvision biedt zowel ons als de eindgebruiker voordelen die met andere systemen lastig te evenaren zijn.


Meer voorbeelden van geslaagde projecten met gebruik van Aluvision vindt u op onze projectenpagina